Viola 4år

2014-03-11 @ 20:53:56
I lördags var det kalas här hemma för Viola som fyllde 4 år. Hon hade sen flera veckor pratat och längtat till denna dag. Varje kväll när vi ligger i sängen så måste jag berätta exakt vad som händer på en födelsedag. Lite jobbigt att dra samma historia varje kväll, men vad gör man inte för sin älskling. 
 
Direkt när Viola vaknade så ville hon öppna sina presenter, men eftersom pappa hade jobbat så hårt i veckan så fick Viola tyvärr vänta med presenterna till han hade fått sin sovmorgon. Presenterna öppnades supersnabbt och jag tror hon gillade allt vi hade köpt. Favoriten var självklart Playmobil poolen som passar ihop med Playmobil-camping som hon fick i julas. 
 
 
Klockan ett så började kalaset och då blev det ännu mer presenter. Några favoriter var ett rosa piano, mikrofon på stativ med discoboll och prinsessklänningen.
 
Viola hade varit med och bestämt menyn, så det bjöds på korv i bröd med mos och lite annat smått och gott. Efter maten blev det fiskedamm för barnen där de fick varsin godispåse. Fast ibland blev det även bottennapp och då kom det upp allt från en strumpa till en docka!
 
 
Sen var det äntligen dags för tårtan. Viola hade bestämt att det skulle vara en tårta med prinsessor på, i rosa marsipan och hade valt fyllningarna päron och chokladmousse. Efter tårtan gick vi till lekplatsen ett tag eftersom det var så fint väder.



Mormor och morfar skulle sova över så kvällen spenderades i soffan framför TV:n och melodifestivalen. En riktig toppendag helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: mamma/mormor

Ja det var en riktig toppenhelg, årets första vårdagar kändes det som.

2014-03-12 @ 17:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback