Härliga dagar i Lidköping

2014-07-23 @ 20:27:43
Då var Joacims semester slut för denna gången. Sista dagarna spenderade vi hos mormor och morfar i Lidköping. Vi började vistelsen med blåbärsplockning ute vid Svalnäs. När vi kände oss nöjda med mängden bär så gick vi ner till vattnet och barnen var snabba ner i vattnet. Vi hade egentligen inte tänkt att de skulle bada, men hade med en handduk som tur var. På kvällen bakade vi blåbärspaj. Testade ett nytt recept, men det blev både salt och bränt då vi missade timern på ugnen!
 
 
På tisdagen så tog vi en tur till Läckö slott, då även min mormor hängde på. Viola hoppades på att se en prinsessa, men fick glatt nöja sig med lite tavlor på prinsessor och några få klädesplagg. Efter vandringen på slottet tittade vi närmare på slottsträdgården där Viola råkade komma bort. Efter detta bjöds vi på glass på ett glasscafé. Viola och Malte skulle egentligen dela på en glass, men det funkade inte direkt så Malte fick smaka på min glass sundae. Tyvärr kunde vi inte njuta till fullo då Viola blev knasboll och hoppade och studsade som en galning i soffan. Sockerchock?!
 
En bild från två sommrar sen när Malte ligger i magen och en nytagen. Tänk vad tiden går fort!
 
 
Sista dagen så blev det en tur med båten. Båda barnen tyckte det var spännande med båten, men Malte tyckte det var väldigt konstigt när vi åkte iväg och hade en sammanbiten min nästan hela tiden. När vi kom fram till vår ö så lekte barnen lite innan det var dags för grillad korv. Självklart skadade Viola foten och blev ledsen. Som tur var så gick det över och hon var med och lärde sig att fiska. Morfar fick första fisken, men Joacim tog en större på vägen hem. Malte som var väldigt trött somnade i båten på vägen hem. Mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Ja det var riktigt härliga dagar, såna man kommer att minnas. Synd på pajen men vi år ju upp hela ändå.

2014-07-23 @ 20:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback