Vilken härlig vecka!

2014-03-13 @ 21:25:27
Den här veckan har än så länge varit riktigt underbar. Malte hade tredagars-feber förra veckan och sov extremt dåligt på nätterna och var gnällig och väldigt krävande på dagarna. Lyckligtvis så är gamla härliga Malte tillbaka vilket gör mitt liv lite lättare.

Malte älskar verkligen sin syster och en dag när vi gick till dagis så la han sin hand på Violas hand som höll i barnvagnen. Syskonkärlek!



Det härliga vädret har ju självklart varit en rejäl energiboost. Malte som älskar att vara ute fick inviga sin nya vårjacka. Hittade även Violas gamla keps som kanske var lite i minsta laget, men som gjorde gott mot solen.



Viola har äntligen börjat visa intresse för att pyssla och måla! Vi har sen tidigare övat på att måla kryss (som ingår i 4-års kontrollen på BVC), med varierande resultat. Men på bara några dagar så har hon kommit på hur hon ska göra.



Vi har även tränat på att måla en streckgubbe, men det har varit för svårt. Ett ansikte har hon fixat några gånger, men ingen kropp. Jag vet att Viola är fascinerad av kroppen och vi pratar mycket om hur den fungerar och hur den är uppbyggd. Så idag när Viola pysslade med sin lera gjorde hon ett skelett, helt fantastiskt!



Glada härliga barn och fint väder, finns inget bättre!

Kommentarer

Postat av: mamma/mormor

Så fin han blev i sin nya jacka och Viola målar ju kryss som ett riktigt proffs.

2014-03-14 @ 12:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback