Trädgårdsarbete

2013-06-06 @ 20:49:17
Idag så har vi varit ute i trädgården hela dagen. Det stora projektet var att få ut täckbarken under vår nya häck, och det gick förvånansvärt fort och enkelt. Viola hjälpte till lite grann, men lekte mest för sig själv och pratade med sin höga gälla röst så det ekade mellan husen. Malte låg först i vagnen under det stora trädet, men när han tröttnade på det fick han sitta i babysittern på finentre-trappan och titta på oss när vi jobbade.
 
 
När jobbet i trädgården var klart så lekte vi ute i det fina vädret. På kvällen så blev det middag ute på verandan och som vanligt kom det några skator och tittade om det fanns några rester att äta från grillen. Viola och jag gav dom lite grillad lax, som de verkade uppskatta. Efter maten var det egentligen läggdags, men eftersom Joacim "råkade" spruta vatten på Viola när han vattnade häcken, så var ju vi tvungna att göra igen! Så jag laddade den stora vattenpistolen och så smög vi ut. Viola fick in en bra träff på Joacim, men mot en man med vattenslang så är man ju chanslös... 
 
Denna underbara dag avslutades med grimastävling i soffan. Här kommer resultatet (Viola har mössa för hon blev så frusen efter att Joacim sprutat ner henne med vatten)
 

Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Ser ut som Malte försöker grimasera också.

2013-06-06 @ 22:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback