Djurparken

2013-07-04 @ 20:40:32
Igår var jag, Viola och Malte på Borås djurpark med några vänner och deras barn. Vagnen var fullpackad med fikakorg och skötväska, fast Violas lyckades åka snålskjuts ändå på sin ståbräda. Hon var dock riktigt duktig och gick faktiskt större delen av tiden.
 
När vi var inne på bondgården så var Viola helt orädd och gick fram till de stora grisarna för att klappa dom, även om det stod andra barn runt omkring. Jag blev väldigt imponerad. Efter det så var hon nöjd, för hon tyckte att de lutade bajs sa hon, samtidigt som hon viftade framför näsan.
 
Dagens roligaste tror jag var aporna, för då satt Viola klistrad vid fönstret och hon bad mig flera gånger att komma och titta.
 
 
Under hela vistelsen så tjatade Viola om glass (som jag hade lovat henne), bilglass (Cars-isglass) för att vara exakt. Hon fick dock snällt vänta tills vi hade fikat innan hon fick en glass. Till skillnad mot de andra mammorna så hade vi lite tråkigt fika. Inga kakor eller bullar i vår fikakorg inte. Nä, jag hade packat med det jag vet att Viola vill ha, alltså riskakor (popcorn enligt Viola), frukt och russin, smörgås och saft. Viola hann knappt fika klart innan det var dags att leta efter ett ställe att köpa glass. Jag fick inte ens smaka på glassen, utan det sa bara slurp så var den slut!
 
 
Innan vi åkte hem så frågade jag Viola om hon ville rida. Om hon ville! Superlycklig och uppspelt så ställde vi oss i kön. När det blev vår tur så hoppade Viola upp på hästen utan att tveka. Hon höll sig hårt i sadeln och koncentrerade sig under hela ritten. Hästen hette Franny och var snäll och lugn. Lyckligtvis ville Franny bajsa, så jag hann ta ett bra kort när Viola satt på hästen.
 
 
Malte var duktig han också och jag tror att han uppskattade att se djuren. Han var mest uppspelt över minigrisarna, då han pruttade med munnen och viftade med armarna!
 
När vi kom hem så var Viola hungrig och vräkte i sig spagetti och köttbullar som pappa hade förberett. I sann Viola-anda så blev det lite spex vid maten i form av spagettislingor i håret =)
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Så söt o förväntansfull i ridhjälmen.

2013-07-04 @ 20:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback