Djur och monster

2013-04-29 @ 10:28:46
I helgen så var vi på Borås Djurpark med farmor, Richard och kusinerna. Vi hade pratat lite om ponnyridning innan vi kom fram och det ville gärna Viola testa. Dessvärre så var det ingen när vi kom dit. Antagligen så är det först på högsäsong som det finns. Som tur var så blev hon inte besviken, utan studsade glatt vidare bland djuren och alla lekplatser.
Viola var jätteduktig och klarade sig utan blöja hela besöket. Fast vi fick påminna henne flera gånger om att gå på toaletten. Efter lite mat så tryckte Viola i sig en stor dumleglass som hon hade tjatat om sen vi kom.



På kvällen var jag och Joacim helt slut och ville njuta av egentid i soffan. Konstigt nog så hade båda barnen bestämt sig för att de inte ville sova. Så denna kväll tog det som i vanliga fall tar en halvtimme ungefär två timmar! :-(

På söndagen så hände det som vi hade gett upp hoppet om. Viola hittade nämligen sin älskade monstersnuttis som varit borta i över en månad säkert. Vi har letat överallt både hemma, på dagis och ute. Fast det var Viola som hittade den instoppad i bak på högtalaren i vardagsrummet. Hon blev både förvånad över att hon äntligen fått tillbaka sin snutttis, men så gick hon även tillbaka till bebisstadiet och sprang och bäddade ner sig i Maltes vagn.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback