betessläpp

2011-05-02 @ 20:14:22

Nu börjar min fruktträdgård att ta form. I fredags så var vi och köpte ett plommonträd, sen så ville Joacim även ha amerikanska blåbär, så vi köpte två buskar som vi planterade bredvid Violas lekstuga.



I söndags så var vi på Strömma naturbruksgymnasium där det var betessläpp för alla kossorna. Sen så var även resten av gården öppen så vi fick titta på massor av olika djur. Mest spännande var nog hästarna för när vi tittade på dom så tjöt Viola av glädje allra mest. Kossorna i ladugården var också spännande, men det blev lite läskigt när de kom för nära. Fast läskigast av allt var nog grisarna. När det stora trynet kom mellan spjälorna i boxen så kramade hon pappa så hårt att han aldrig varit med om något liknande sa han!
 


Efter att vi tittat klart på alla djuren så fikade vi bulle och mjölk som delades ut gratis till alla som var där. Det var riktigt kallt och blåsigt så lite fika inlindad i en go filt verkade Viola tyckta om. På vägen hem så somnade hon direkt, man blir väl trött av så mycket nya intryck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback