Lidköpingshelg

2011-06-21 @ 21:54:28
Då var det dags för en helg hemma hos mor och far. Denna gången fick jag åka själv då Joacim arbetade för fullt med huset. Nu hade äntligen deras nya uterum blivit så pass klart att det gick vara i utan att bli blöt av regnet. För att göra det lite trevligare för Viola så rullade vi ut en massa mattor och la ut några kuddar, vilket var väldigt populärt.
Brorsan var också där så det blev en hel del lek med kusinerna för Viola. Hon testade Neos trehjuling och hon bara älskade den! Även om hon inte nådde ner till tramporna så sprattlade benen hela tiden =) Något annat nytt och roligt som Viola testade var en studsmatta, men den var stundtals väldigt läskig. Inte så konstigt med tanke på att det var många större barn som hoppade som galningar...
Idag så har vi haft Violas andra kusiner hemma på besök. Kevin hade fått vattkoppor så tanken var att Viola nu ska få det också. Känns lite konstigt att medvetet göra sitt barn sjukt, men det kan vara ganska skönt att gjort av det innan dagis och så. Tyvärr så börjar hon nog redan bli sjuk och hade lite feber idag och var allmänt trött och ledsen. Jag blev lite misstänksam när hon började pilla sig i öronen, men en ny öroninflammation så här tätt in på den förra vore inte så kul. Så direkt när hon lagt sig åkte jag till affären för att köpa lite mer alvedon, men jag var tvungen att åka till fyra affärer innan jag fick tag på rätt sort läkemedel, dåligt! Får hoppas att febern går öven under natten och att det inte är något värre än en dum förkylning...igen.

Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Bästa helgen på länge. :-)

2011-06-22 @ 19:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback