Sakletare

2011-01-10 @ 20:25:52

Idag så har vi varit på BVC och vägt och mätt Viola och det visade att hon växer som hon ska. Kanske att hon borde vägt lite mer, men en liten vïktuppgång är helt okej med tanke på sin kraftiga magsjuka hon hade i julas. Frågade ju också om råd för hennes röda rumpa och fick tipset att lufta den mycket samt smörja med en mjukgörande kräm som är fuktavstötande, så jag köpte Idominsalva när jag var och handlade. Annars så gick hon igenom alla kontroller, så som att slå två klossar mot varandra och att krypa.

Jag och mannen konstaterade nyss att Viola är en liten bulldog. När hon kryper omkring så skjuter hon ut hakan så hon får underbett och sen så vinklar hon i händerna och lufsar fram med lite böjda armar. Hon ser störtskön ut. Sen så händer det även ibland att hon har något i munnen samtidigt och då är likheten slående!

Hon kryper omkring mest hela tiden nu och letar efter nya saker att leka med. Det senaste är att öppna pappas strumplåda och plocka ur alla sockor. Sen så är det ju också väldigt trevligt att tugga på dom också...


Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Det är ju tur att det är rena strumpor i lådan.

2011-01-10 @ 20:40:57

Postat av: Helena

Enligt pappa så var de inte helt rena, vad det nu betyder...

2011-01-10 @ 22:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback