Första steget

2011-02-07 @ 12:34:25

De senaste dagarna så har vi bakat lite här hemma. Först så blev det sockerfria bananmuffins till Viola och sen så gjorde vi bullar till oss själva. Första gången Viola smakade på muffinsen så smulade hon sönder den tills ingenting fanns kvar och det var inte så mycket som åkte in i munnen. Men för varje gång hon fått en nu så äter hon mer och mer. För det märks verkligen att hon tycker det är gott!



Ett puckat familjefoto i soffan =)


Bullar med dubbel fyllning, precis så som mannen vill ha det. Han bestämde även att Viola skulle få smaka på fyllningen och det tyckte hon verkligen om...vilket inte är så konstigt med tanke på allt socker.



Sen så tog Viola första steget idag också, kanske borde varit det första jag nämne i texten idag men så blev det inte helt enkelt. Det var på babysången då en av Violas kompisar tog sitt första steg vi också gjorde några försök. Och gissa om jag blev förvånad när jag bara kunde ställa Viola på golvet och locka med en liten träpinne för att få henne att ta ett kontrollerat litet steg innan hon ramlade eller satte sig ner igen! Och det var inte bara en engångs grej då hon faktiskt gjorde om det några gånger. Detta måste ju helt klart firas, får nog köpa något gott till ikväll!


Kommentarer

Postat av: Anna

Dubbel fyllning innebär exakt?

2011-02-07 @ 13:19:33
URL: http://frokenannamaria.blogg.se/

Postat av: Helena

Det är alltså dubbel sats fyllning i bullarna.

2011-02-07 @ 14:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback