Nya sysselsättningar

2010-11-16 @ 20:12:38

Idag så har Viola testat nya sysselsättningar av det hon hittat här hemma. Det började med att katterna rev ner torkstället med all tvätt på, vilket lyckligtvis visade sig vara en ypperlig leksak. Viola satt och pillade på den tvätten som hängde kvar och lärde sig att hänga tillbaka strumpor på linorna igen!





Efter lunch så gick vi ut på en lång promenad i det fina vädret. Så skönt att komma ut ur huset ett tag. Det känns som det var ett tag sen, jag menar vädret har ju varit urkasst de senaste veckorna så det har varit ont om promenader. Passade även på att gå till äffären och handla lite mat. När vi kom hem så hjälpte Viola som vanligt till och lagade maten, idag ska vi äta torsk med fransk täcke tillsammans med potatismos.



Som efterrätt till Violas middag så gjorde vi en ny fruktpuré av annanas, plommon och banan som blev riktigt god.



Innan läggdags så hittade vi ytterliggare en ny sak att leka med här hemma, vår gamla byrå som står i vardagsrummet. Den hade det mesta som kan roa en liten tjej; ringar att dra i, lådor att hålla i och dörrar att öppna och stänga. Viola tyckte att lådorna var roligast och försökte dra sig upp i dem. Så jag hjälpte henne att sätta sig i en låda =)



Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Ja det finns mycket att leka med hemma, det behöver inte vara dyra leksaker. Ser ut som hon står väldigt stadigt men skenet kanske bedrar. Fint att se katterna också.

2010-11-16 @ 20:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback