Babysim

2010-11-18 @ 10:11:23

Igår var det fullt upp så jag hann aldrig skriva något inlägg. Dagen började med en promenad i det kalla vädret till svärmors jobb för att låna hennes bil igen. Efter det så åkte vi till badet för att gå på babysim som vi alltid gör på onsdagar. Det märks verkligen att Viola älskar att bada, hon blir som en spratteldocka när hon kommer ner i vattnet. Sen så är hon verkligen jätteduktig på att simma, funderar faktiskt på om hon kommer bli nästa Therese Alshammar!? Sen så har hon börjat dyka i från kanten utan att sträcka ut armarna som skydd vilket så värlidgt roligt ut. 

Efter badet var det direkt hem och äta lite innan vi åkte tillbaka med bilen till svärmor igen. Viola var helt slut och dundermätt efter sin pasta med ost- och broccolisås så hon somnade i vagnen på vägen hem. Sen var det bara att lyfta över henne i sin säng. Tycker det är så mysigt att lyfta upp ett sovande barn, särskilt när det somnar om direkt på axeln, vilket inte händer särsklit ofta med Viola...

Till middag så fick Viola skärgårdsgryta som hon absolut inte ville veta av. Det var så illa att hela middagen blev förstörd för henne och det gick inte ens få i henne gröt istället. Men en timme senare så gjorde jag ett nytt försök att få i henne lite mat, denna gången i form av en smörgås med kalvkorv på. Det var första gången hon testade kalvkorv och det verkade hon tycka om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback