80 års kalas och farsdag

2010-11-15 @ 11:08:05

I fredags så fick vi besök av Violas farmor och gammel mormor. Då fick hon också lite nya leksaker, vilket var riktigt bra eftersom hon hade börjat tröttna på alla leksaker vi har hemma redan. Det var tre klossar i olika färger med massor av funktioner på och lite olika ljud också!



Sen på lördagen så skulle vi på 80 års kalas till Violas gammelmormor. Det bjöds på löjrom och rostat bröd med creme fraiche och rödlök till förrätt, porterstek till huvudrätt och kalaset avslutades med exotisk frukt i ugn med smält vit choklad på. Allt var väldigt gott! Viola lekte med lego och farfar visade hur man skulle göra. Även kusinerna Kevin och Riley var med och lekte.
Trots trötthet så kämpade Viola på bra och orkade vara uppe längre än vanligt. Innan vi åkte hem satt hon och myste i farmors famn och höll nästan på att somna. Konstigt nog så orkade Viola vara vaken hela bilresan hem och somnade inte förrän vi la henne i sängen.





På söndagen så var det Joacims första farsdag och Viola hade köpt (med lite hjälp av mig) en rosa julstjärna och lite lotter. Pappa vann på två av lotterna, totalt 85 kronor! Resten av dagen så fixade vi lite i gästrummet och bärde upp en massa skräp på vinden. Kvällen avslutades med film; Robin hood och gostwriter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback