Julen

2010-12-29 @ 15:40:06

Oj så mycket som har hänt sen senaste inlägget. Strax innan jul så drabbades hela familjen av vinterkräksjukan, men vi kämpade på och orkade åka iväg till Violas mormor och morfar för att fira jul där. Innan vi åkte så hjälpte Viola sin pappa att slå in den sista julklappen. Sen så var det dags att packa in i bilen som precis svalde all packning.




När vi kom fram till mormor och morfar så hade Viola fått lite feber som varade tills vi åkte hem igen. Tråkigt att ha feber på sin första jul, men Viola orkade ju vara med lite ändå. Hon fick en massa presenter och favoriten just nu är nog musikinstrumenten. 




Viola testar kusin Neos pippi-peruk, tror att hon skulle passa bra i rött hår!


Det måste varit på grund av sjukdomen som Viola somande på pappas mage. Joacim här länge längtat efter att få Viola att somna med honom i soffan och nu fick han njuta i hela 45 minuter innan hon vaknade.


När vi kom hem så monterade vi ihop Violas nya gåvagn. Första dagen så förstog hon inte riktigt vad den var till för, men nu så går hon flera meter med hjälp av den! Det dröjer nog inte länge nu tills hon går själv.


Kommentarer

Postat av: Mamma/mormor

Det var mysigt att få vara med att fira Violas första julafton.

2010-12-29 @ 22:00:14

Postat av: Jocke med kniven

Den där pippi ska jag allt ha koll på.

2010-12-30 @ 08:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback